Asztalos, kárpitos, lapszabászat,
aki Önöket keresi nálunk megtalálja!

Megye:
Város:
Szakmaterület:
Találatok száma:
Szakma:
Megye:
Város:
Regisztráció
Belépés
Partnereink
Bútorok
Kapás Zsolt fiatal modern szemléletű asztalos vagyok. Pontos precíz és reális érték jellemzi a vállalkozásom által prezentált termékeket.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Üdvözlöm! Szakmám bútor-, és épületasztalos. Egyedi megjelenésű bútorok - konyhák, gardróbok - ,saját tervezésű gyermekbútorok, babaházak kivitelezésével,beltéri ajtók, tolóajtók, nyílászárók beépítésével foglalkozom, immáron 30 éve.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Minőségi bútorok, melyek harmonikusan illeszkednek lakberendezési elképzeléseihez. Forduljon hozzánk bizalommal, mert bútorainak csak az ön képzelete szabhat határt! Ön megálmodja, mi elkészítjük, legyen az bútorlapból, tömör fából... (konyha-, fürdőszoba-, háló-, nappali vagy iroda bútor, fa lépcső, stb.). Személyre szabott árajánlat és szaktanácsadás, precíz kivitelezés.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Novák Zoltán - asztalos

Érd

Kézi politúrozással vállalom bútorai felújítását, életre keltését. Használhatóvá teszem meglévő régiségeit, legyen az akár ülőgarnitúra, dohányzóasztal, vitrin vagy komód. Sokirányú faipari tevékenységet végzek. Részleteket tekintse meg Weblapomat, www.asztalosszolgaltatas.hu .

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Pál Bútor - asztalos

Budapest

Pál Roland asztalos vagyok. 10 éve az Önök szolgálatában! Munkáimról részletesen tájékozódhatnak honlapomon: www.palbutor.eoldal.hu Egyedi tervezésű bútorokat, nyílászárókat, galériát, lépcsőt, és még sok egyebet készítettem az elmúlt években. Ingyenes felmérés és árajánlat 24 órán belül!

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Szabó Lajos - asztalos

4030 Debrecen, Szepesi utca 25.

Minőségi bútorok gyártása egyedi igények alapján,látványtervezéssel, ingyenes árajánlattal! Lakásbelsők kialakítása,bútorkészítés konyhák, tolóajtós rendszerek beépítése, irodák,üzletberendezések készítése,lakberendezési tanácsadás.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

kiss bútor - asztalos

1214 budapest, szent imre tér

mindenféle asztalos munkát vállalok épület bútor asztalos vagyok 12 éve a lakosság szolgálatába hívjon bizalommal .

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Cégünk az asztalos projektek szakszerű kivitelezésésre és gyorsszolgálati teendők elvégzésére alakult. Gyorsszolgálati munkák: zárnyitás és csere üvegezés tetőjavítás Egyéb, nem gyorsszolgálati munkák: épület- és bútorasztalos munkák teljeskörű kivitelezése egyedi konyhák és bútorok készítése az Ön elképzelése alapján ácsmunkák

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Fenyvesi Tibor - asztalos

2230 Gyömrő, Hattyú utca 3.

Fenyvesi Tibor faipari technikus vagyok.Vállalkozó- ként 1990-től foglalkozom asztalostermék készítéssel, beépítéssel.A \\\"fa iránti szerelemmel\\\" kezdődött.Az eltelt 2évtized alatt sokfélét készítettem egyedi méretben, kivitelben.Pl:gyermekbútor, irodaberendezések, konyhák, könyvesbolt és patika búto- rai,rendelőintézetek spec. bútorai,imaházi szószék, temp- lomajtó pergolák,fakerítések stb.Így,ha valaki megismer, utána mindent velem készíttett.Tegyen Ön is egy próbát!!!

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Ódon-Fon Kft. - asztalos

2600 Vác, Balassagyarmati út 2.

Vállaljuk új bútorok készítését, gyártását, egyedi igények, méretek, tervek, felületkezelési fajták alapján (antikolt-festett-koptatott kivitelben is). ASZTALOS munkák kivitelezését, ANTIK jellegű bútorok felújítását, gyártását masszív fából ill. bútorlapból, első osztályú minőségben, GARANCIÁVAL. Referenciánk megtekinthető weboldalunkon - a Szolgáltatás linkben, illetve élőben a több mint 1500 m2-es váci raktárunkban, ahol antik, régi bútorok, órák, festmények, tárgyak közül is válogathat.

Referencia képek:

  Vác, konyhabútor
Konyhabútor
 

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Egyedibutoros.hu - asztalos

1146 Budapest, Thököly út 96

Cégünk tevékenységét két nagy csoportra lehet osztani: 1. Típus bútorok készítése 2. Egyedi bútorok tervezése, gyártása Típus bútorok: Annak ellenére, hogy egyedibutor.hu a web-címünk tartunk típus, vagy sablon alapján készített bútorokat is. A tipizált bútorok általában tömör borovi fenyőből készülnek, kétrétegű selyemfényű lakkozással. Az oldalunkon a termékeken belül a típus bútorok almenüben vannak elhelyezve árakkal, információval. Természetesen ezek méretén, kialakításán és alapanyagán is lehet változtatni, ha valakinek megtetszik az ötlet. A módosítás után már egyediként kezeljük a megrendelést. Egyedi bútorok: Lakásunk és az üzletekben kapható bútorok nagyon sok esetben nincsenek összehangolva, mert szinte ez lehetetlen is. Ebben az esetben általában kompromisszumok kötésével és az alacsony ár hatására meggyőz a nyomás. Sokan el sem gondolkodnak azon, hogy egy egyedileg tervezett bútor mennyivel praktikusabb arra a helyre. Beépült a köztudatba, hogy az egyedi, az drága…. ez így is van, természetesen többe kerül egy darab terméket előállítani, mint 10db-ot vagy annál többet. Legyen ez a gyártó vagy a kereskedő gondja, ami a vásárlót érdekelheti, hogy egyedileg tervezett bútorával mivel és mennyivel kap többet a terveztetett, egyedi bútorától. A lakáshoz tervezett bútorok általában méretben különböznek a típus bútoroktól, ennek helykihasználási funkciója igen hasznos tud lenni. (pl.: gardrób szekrény faltól-falig beépítése mellett nincs hézag, rés vagy kihasználatlan hely, ahová minden lim-lom befér és be is kerül a porral, kosszal együtt. Ez a megoldás több éven keresztül zavaró lehet, és többszörös munkát jelenthet a rendben tartása, takarítása.) Optikai változtatás is jellemző a bútorokon amiatt, ha valamilyen meglévő bútorhoz készül. Ezen kívül funkció, vagy kihasználást segítő módosítás is sűrűn előfordul, ezekben tervező kollegánk áll rendelkezésre, több mint 10 éves bútor tervezői, lakberendezői múlttal. Az üzletünkben lévő mintadarabok, valós színminták és 3 Dimenziós látványtervező program áll rendelkezésére, ha egyedi bútort szeretne rendelni.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Üdvözlöm! 24 évnyi szakmai ismerettel várom érdeklődésüket. Cégünk profiljába tartozik mind a fa, mind a forgácslap bútorok tervezése és gyártása. Bárki által megtekinthető referenciáink találhatók ezen az oldalon.Honlap: otletbutor.uw.hu Pár referencia: Székesfehérvár Budai úti Református templom Az összes kültéri és beltéri fatermék műhelyünkben készült. A szószék saját tervezés alapján. Székesfehérvár, Orex üzletportál (Fő utca, a Játékország és a Vajda János könyvesbolt mellett.) Székesfehérvár, FHB Bankfiók üzletportál. (Fő utca, a Vörösmarty Színházzal szemben.) Székesfehérvár, Damniczki Cukrászda www.damniczki.hu Szolnok, Orex üzletportál Sopron, Orex üzletportál

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Asztalos munkákat, ablakfelújítást, ablakszigetelést, mázolást, üvegezést, gipszkartonozást vállalunk! Munkáink: - galériaépítés, beltéri tolóajtó készítés - gardrób szekrény gyártás, - beépítés - lambériázás - szalagparkettázás - laminált burkolatok - egyedi bútorok készítése (konyha-, szoba-, irodabútorok) - nyílászárók gyártása, cseréje, mázolása, javítása és hőszigetelt üveg berakása - ajtó-, ablakszigetelés (hő-, por-, hang ellen) - gipszkartonozás - rovarháló reluxa, mobil és fix - redőny felrakás (műanyag, vagy alumínium), javítás 12 év tapasztalattal rendelkező megbízható szakemberekkel vállaljuk fa- és műanyag ablakok teljes körű felújítását, csiszolását, festését, mázolását, záraik javítását, beállítását, cseréjét. Vállaljuk vékony kopott ablaküvegek cseréjét kiváló minőségű hőszigetelt termo üvegre is. A szigetelés svéd bemarásos technológiával, szilikon gumi felhasználásával történik. Előnyei: huzatmentesség, hőmérsékletemelkedés, porzárás. Bejárati beltéri, -kültéri, ajtók javítása passzítása, pótlását, festése, záraik cseréje. Foglalkozunk műanyag ablakok (hagyományos nyíló-bukó és amerikai toló- és emelőpaneles), bejárati ajtók és erkélyajtók, beépítésével, cseréjével. A nyílászárókhoz különböző árnyékolástechnikai kiegészítők is rendelhetők pl: redőny (műanyag, vagy alumínium ), reluxa, mobil és fix rovarháló. Az ablakcsere utáni helyreállítást is vállaljuk, így Önnek nem kell külön kőműves szakembert megbíznia a régi ablakok bontása során - a falon - keletkezett sérülések javítása miatt. A műanyag ablakokhoz rendelhető párkány, illetve könyöklő is. Rövid határidővel, ingyenes kiszállás az egész ország területén. Tel.:06 70/704-2701 06 20/358-5107 E-mail.:asztalosmunkak@citromail.hu Képek:Web: ,http:// www.asztalosmester.ewk.hu SZILVI Kereskedelmi és Szolgáltatói Bt.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

1000 trend - asztalos

8000 Székesfehérvár, Had u. 1-3.

Vállalkozásunk fő profilja elsősorban egyedi bútorok tervezése és gyártása, de egyéb belsőépítészeti munkákat is vállalunk.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Cégünk konyhabútorok,tolóajtós gardróbok,egyedi bútorok gyártásával,tervezésével foglalkozik.Tevékenységünk részét képezi még kész bútorok /szekrénysorok,elemes bútorok,rattan bútorok/kis-és nagykereskedelme.Kérem tekintse meg honlapunkat,és hívjon. www.miskolcbutor.hu 20 373-6881

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Abarbor Bt. - asztalos

Budapest

Ha elképzelte álmai bútorát, mi segítünk megvalósítani elképzeléseit! Cégünk egyedi bútorgyártással és egyéb asztalos munkákkal foglalkozik, a tervezéstől a kivitelezésig. Ügyfeleink részére a helyszíni felmérést, a látványtervet és az árajánlatot ingyenesen elkészítjük. A megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük, szolgáltatásaink tartalmazzák a bútorok szállítását és beszerelését is. Bútoraink kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, ezért rájuk garanciát is vállalunk.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

ABC Bútor - asztalos

Budapest

25 éve konyhabútorok, beépített bútorok készítésével foglalkozunk. Szolgáltatásaink közé tatozik az ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás, árajánlatkészítés és a helyszíni szerelés.

Referencia képek:

  Budapest, konyhabútor
Konyhabútor
 

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Legyen szó akár lakásfelújításról, vagy új konyhájának berendezéséről, mi mindkettőben segítünk Önnek. Nálunk egy helyen kiválasztathatja a lakása hangulatához illő konyha anyagát, színét, stílusát, és hozzá a falak színvilágát. Cégünk az egész lakás kialakításához kreatív megoldásokat nyújt. Fő profilunk a konyhabútorok, gardróbok tervezése, kivitelezése és a hozzájuk kapcsolódó komplett szaktanácsadás, de egyedi bútorok tervezését, kivitelezését is vállaljuk.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Adélbútor - asztalos

2225 Üllő, Gyömrői

Tekintse meg referenciamunkáinkat :www.adelbutor.hu

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Név: AIKSZ zRt.
Cím: Székesfehérvár

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Al-FA DESIGN Kft. - asztalos

8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond utca 1.

RÓLUNK Az Al-FA DESIGN Famegmunkáló és Kereskedelmi Kft. - 2002 augusztusában alakult családi vállalkozásként. Az ezt megelőző és követő évek során sok száz különböző bútor megvalósulásával nagyon sok tapasztalatra valamint elismerésre tettünk szert. Vállalkozásunk a belsőépítészetben felmerülő egyedi igények, kielégítésére szakosodott – összetett szolgáltatás - a felmérésétől tervezésen és szaktanácsadáson át a kivitelezésig. Az érdeklődők és potenciális vevőkör méltó fogadása érdekében a fentiekkel azonos időben nyitottuk meg bemutatótermünket, ahol az érdeklődők nyugodt körülmények között kaphatnak segítséget igényeik megvalósításához. Ennek az üzletnek a neve Nívó – Nívóasztalos Bútorkészítő Manufaktúra

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Cégünk immáron 33 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A "Pecsét" bútorok híresek az egyedi vonalairól, a kifinomultságáról valamint az elsőosztályú minőségéről. Látogasson el honlapunkra a megadott webcímen és tudjon meg a Pecsét bútorokról többet.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Név: alba molaris
Cím: székesfehérvár

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Bútorok gyártása, beépítése. Egyedi méret és felépítés. Ön megálmodja, mi megtervezzük és elkészítjük bútorát. A kért árajánlatot 48 órán belül eljuttatjuk a megadott elérhetőségre. Bútorainkat készítjük fából, bútorlapból, MDF-ből,furnéros lapokból. Bővebb információért kérem látogasson el weboldalunkra. http://www.angyalbutor.hu

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Név: Antik Kopie Kft.
Cím: Siófok

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

apiprod - asztalos

Nagyszeben

Nagyszeben mellett pontosabban SELINBEREN dolgozok.A ceg neve APIPROD es csak MEHES LADAKAT keszitunk meg minden mi a meheszettel kapcsolatban van.Ezen kivul maszek munka a butor keszites maskulonben 10 evig PROTOTIPUS butrokot keszitettem.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Cégünk elérhető áron kínál Önnek olyan csomoros nyárfa bútorokat, amelyek gyönyörködtetik a szemet, kényelmesek, időtállók, egyediek és esztétikusak. Ismerkedjen meg a vállalkozással és forduljon hozzánk bizalommal! Hosszú évek óta csomoros nyárfából készítünk mindenféle bútort, ami előfordul egy házban, a szabadban, vendéglátó egységekben vagy üzlethelységekben. A csomoros nyárfa rendkívül szép, összetéveszthetetlen erezettel teszi teljesen egyedivé az egyes bútordarabokat. Termékkínálatunk közt szerepel többek közt a konyhaszekrény, konyhabútor, kertibútor, ágy, szekrények, bortartó állványok, bárpultok és még sok más.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Arbor-design - asztalos

2363 Gyál

Ikeában, Kikában és egyéb helyeken vásárolt bútorok összerakását is vállalom, olcsóbban, mint a gyártó. Egyéb kiegészítő elemeket is tudok készíteni. Hívjon bizalommal! Ingyenes kiszállás Budapest, Gyál, Felsőpakony, Vecsés, Dunaharaszti, Taksony, Szigetszentmiklós és egyéb területére. Tolóajtós és sima beépített szekrények - Kozmetikák, éttermek, kávézók és egyéb üzletek berendezések kivitelezését is vállaljuk.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Arikertek - asztalos

Budapest

Teljeskörü asztalos munkák reális áron.Hivjon bizalommal.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

123456789101112131415

Ajánlatkérő: Juhászné Nyerges Judit

Dátum: 2018. 05. 01.
Kitől: bútorasztalos
Leírás: Fürdőszoba szekrény :kb.550x700x150 fekete Fürdőszoba 1polcos nyitott : kb 600x400x150 fekete
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Balog Ákos

Dátum: 2018. 04. 29.
Kitől: bútorasztalos
Leírás: Kávézóba pultok készítésére szeretnék ajánlatot kérni, a mellékelt tervek alapján. (A 3 db pultot ke...
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Tóth Zsuzsanna

Dátum: 2018. 04. 28.
Kitől: dunaújvárosi bútorasztalos
Leírás: Tisztelt Cím! Dunaújvárosi panel konyhába szeretnék konyhabútor árajánlatot kérni. A konyhabútor mér...
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Kelemen Nóra

Dátum: 2018. 04. 28.
Kitől: kárpitos
Leírás: ülőmagasság 40 cm
Szakma: kárpitos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Füredi Dukon Klára

Dátum: 2018. 04. 25.
Kitől: kárpitos
Leírás: Sarok ülőgarnitúra, jelenleg bőr huzattal, erősen kopott, rongált az ülőrészen. A háttámla rész jó m...
Szakma: kárpitos

Részletek itt