Asztalos, kárpitos, lapszabászat,
aki Önöket keresi nálunk megtalálja!

Megye:
Város:
Szakmaterület:
Találatok száma:
Szakma:
Megye:
Város:
Regisztráció
Belépés
Partnereink
Bútorok
Mész lajos - asztalos

Császár
Név: Mész lajos
Cím: Császár

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Amit Ön elképzel, mi megvalósitjuk! Díjtalan felmérés, segítség a tervezésnél. Megbízható, pontos munka, kedvező árakkal. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Metaphy Asztalos Műhely - asztalos

8000 Székesfehérvár, Farkasvermi út 40.

Mielőtt vásárolnál, egy figyelmeztetés: Ne vegyél problémát bútor helyett! Honlapunkon komplett összefoglaló leírást találsz bútor- és egyéb asztalosipari termékek vásárlásához, gyártatásához. Emellett az oldalon található blogot is érdemes megnézned, itt számos design, illetve lakberendezési ötlet gyűjtése látható, rendszeres frissítéssel. Ha valami megtetszik, kérj ajánlatot!

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Metzker Péter - asztalos

1103 Budapest, Maglódi út 25.
Név: Metzker Péter
Cím: Budapest, Maglódi út 25.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Mezei Gábor - asztalos

2241 Sülysáp, Vak Bottyán u. 4.

15 éves tapasztalattal, egyedi bútorok készítését vállaljuk GARANCIÁVAL! A legkedvezőbb árkategóriától a legexklúzívabb kivitelű bútorokig. Legyen szó konyháról,gardróbról,nappaliról,gyerekszobáról,fürdőszobáról,stb..... INGYENES helyszíni felméréssel,árajánlat készítéssel és 3D látványtervezéssel. Igény szerint teljeskörű lakberendezési szaktanácsadással állunk rendelkezésére. Tel.: 0670/ 625-86-22

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Mik bútor Kft. - asztalos

2143 Kistarcsa, Szabadság út 54

Közel 20éve tevékenykedünk Kistarcsán a faipar szinte minden területét átfogva a bútortól a nyílászáróig az egyeditől a szériáig fából, bútorlapból, célunk a megrendelőink minőségi kiszolgálása elérhető áron!!!

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Miss Bt - asztalos

Isaszeg

Üdvözlöm! 12 éve dolgozom a faiparban!Társammal a legrövidebb határidőn belül vállalunk Bútor készítéstől a Parkettázásig minden asztalos munkát!Ha csak csekély munkáról van szó akkor is keressen meg bizalommal!Telefon:06-70-671-6535

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Mobyan Kft. - asztalos

2890 Tata, Kakas utca 43.

Molnár Péter vagyok a Mobyan Kft. tulajdonos -ügyvezetője. Vállalkozásomat egyéni vállalkozóként kezdtem 1994-ben Tatán. A faipari alapgépeken túl rendelkezem többek között új lapszabászgéppel, élzárógéppel és sorozatfúró géppel is amelyek megkönnyítik és egyben meggyorsítják a pontos, precíz munkavégzést. 2007-ben Asztalosmesterré avattak. Jelenleg 5 fővel dolgozunk. A Kft. Fő tevékenységi köre a bútorgyártás, hotelek, apartmanok teljes bútorozása, lakberendezése. Az általunk gyártott termékekre 2-5 évig terjedő teljes körű garanciát vállalunk. A megrendelőink kényelmét szolgálva az egész ország területén vállaljuk az általunk készített termékek helyszíni szerelését.Kérem látogasson el honlapunkra! www.mobyan.hu

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Mohaschek Attila - asztalos

Név: Mohaschek Attila
Cím:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

jól felszerelt műhellyel tömör fából készített franciaágyakkal heverőkkel és éjjeli szekrényekkel várom kedves vásárlóimat . esetleges üzenetekre azonnal válaszolok minden nap megnézem . telefonszám megadásával azonnal csörgök

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Családi asztalos vállalkozásunkban dolgozom, fa franciaágyakat, heverőket készítek megrendelésre és vásárokba. Tettem fel pár képet az ágyakról mutatóba, ha valakit érdekelne.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Egyedi bútorok gyártása, rövid határidővel, kedvező áron, ingyenes helyszíni felméréssel.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

MS BÚTOR - asztalos

6500 Baja, Teller Ede utca 3.

Cégünk 1991-ben alakult nagy faipari múlttal rendelkező családi vállalkozás.Jelenleg 3 cégben összesen közel 30 embert foglalkoztatunk teljes munkaidőben.Fő profilunk az egyedi bútorgyártás.Korszerű a legmodernebb CNC gépekkel felszerelt üzemünket 2006-ban adtuk át és a fejlődés azóta is töretlen.A bajai és a budapesti üzletekben azonos alapelvek szerint dolgozik a cég: Az üzletek kiállító felületein mintafalakon mutatják be a jellemző összeállításokat, de a vevő kívánságára szakemberek segítenek a teljesen szabadon is összeállítható együttesek kialakításában. A vevő ízlésének megfelelő összeállítás után a konyhastúdiókban lehető­séget biztosítanak a különféle konyhai gépek és kiegészítők választására is, hiszen a SIEMENS, BOSCH, valamint a ZANUSSI, az ELEKTROLUX és AEG gépek nagy kínálatát biztosítják. A konyhastúdiókban a konyhai megoldások teljes kínálatát variálhatja a vásárló a bemutatott termékek alapján, ami azt jelenti, hogy a munkalapoktól, a szekrényajtókon át, színben és felületi minőségben a vasalatokon át a csapokig és tálcákig a vevő szabadon alakíthatja ki a neki legjobb meg­oldást. A cég alapelvei szerint ezért is nevezheti magát stúdió jellegű kereskedésnek, mert szakmai háttere és a bútorüzeme lehetőséget teremt a nagyon sokrétű és változatos igények legjobb kielégítésére. A vevő akkor juthat a legjobban és legteljesebben az igényei kielé­gítéséhez, ha már a ház vagy lakás építészeti tervezésekor megkeresi a stúdiókat és egyez­tet a cég szakembereivel, mert nem mindegy, hogy egy elkészült építészeti térbe kell bele­kényszeríteni egy elképzelést, vagy a teret ala­kítják a komforthoz és az elképzelésekhez. Az előzetes megbeszélés alapján elkészít a cég egy tervet, amely a vevővel való egyezte­tés után a szükséges gyártási folyamatok vé­gén a vágyak szerinti konyhát eredményezi. A konyha világában nagyon nagy fontosságú még az is, hogy a különleges elképzelések megvalósításához igazodjék az épületgépé­szeti munka is, vagyis a víz, csatorna, elekt­romos, fűtési és klíma csatlakozások a meg­felelő helyre kerülhessenek, hiszen ezzel ké­sőbbi gondok is megelőzhetőek. Ebben a folyamatban a konyhai gépek be­üzemelését külön szakcég végzi. Akkor sincs gond, ha a ház már olyan ké­szültségi fokban van, amikor már nagyon ne­héz vagy költséges a konyhai bútorhoz igazíttani a közműveket, hiszen a konyhastúdiók szakemberei számtalan olyan megoldással rendelkeznek, amelyekkel a kritikus problé­mák megoldhatóak. A konyhastúdió hálózat nem kizárólag a konyhák világának kiszolgálója, hiszen a cég lehetőségei a vásárlók számára azt is biztosítják, hogy az étkezőbútorok és a lakás egyéb berendezéseinek beszerzését is elérhetik az MS Bútorház hálózatán keresztül. A Magdi Konyhastúdiók és az MS Bútorházak az or­szág szinte minden jelentős gyártójával kap­csolatban állnak, de egyedi igények esetén a kész bútorokon kívül a cég bútorgyártó kapa­citása és felkészült szakemberei is a vevők rendelkezésére állnak. Keressék cégünket bizalommal.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

N'Kara Design Techno Plusz Bt. - asztalos

1076 Budapest, Thököly út 7.

A minőségi termék és szolgáltatás ez jellemzi tevékenységünket. A konyhabútor, a fürdőszobabútor és további egyedi bútoraink közkedveltek vásárlóink körében, köszönhető ez gazdag variálható egyedi kínálatunknak, a felhasznált alapanyagok kiváló minőségének, a kiegészítők bő választékának. Reméljük az oldalunkon felsorakoztatott konyhabútor és egyéb már megvalósult egyedi bútorról készített képeink segítenek Önnek is megálmodni és megtalálni otthona számára a legmegfelelőbb hangulatú és legpraktikusabb tárolási lehetőséget nyújtó konyhabútorát vagy más típusú egyedi bútorát. Sok esetben gondot okoz a bútor megválasztása, mivel nemcsak az esztétikai és a praktikussági szempontokat kell figyelembe venni, hanem a belső tér egyedi adottságait is. Rohanó mindennapjainkban egyre kevesebb időnk jut önmagunkra és szeretteinkre, és az évek során felhalmozott hasznos és haszontalan dolgaink egyre jobban beszűkítik életterünket, teret és időt szeretnénk nyerni. Ezért ezeket az alapvető emberi igényeket figyelembe véve készül nálunk a konyhabútor ügyelve a praktikus tárolásra és a maximális térkihasználásra. Meghitt otthonról álmodik, s mi segítünk álmait valóra váltani. Tervezésnél játszhatunk a színekkel, az anyagokkal és a felületekkel. Elegáns forma, minőségi alapanyagok, egyedi bútor.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Nagy Tamás - asztalos

Csepel

Még vállalok faházakat és tető szerkezetek építését, pavilonokat is, bútor, ajtók fényezését, festését és épületi munkákat.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Nagy Viktor - asztalos

9028 Győr, Fehérvári utca 101.

Nagy Viktor vagyok. Győrben élek a családommal. 15 éve saját vállalkozásomban dolgozok asztalosként. A felsoroltakon kívül készítünk ajtót, ablakot, lépcsőt, teraszt is. Az utóbbi években nagy sikerrel gyártunk egyedi, extra minőségű finn- infra- és kombi szaunákat. Kerti faházak, tárolók elkészítését rövid határidővel vállalom.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Nagy Zoltán - asztalos

Budapest

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező asztalosként, 2017-ben elindítottam saját vállalkozásomat. Egyedi bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. Leginkább konyhák, beépített szekrények elkészítésével fordulnak hozzám, de különálló bútorok,falburkolatok szerelését is vállalom. Nem dolgozom túl hosszú határidővel (nagyjából 3-4 hét), de egy minőségi munkára nem elég néhány nap. Amit megálmodnak, én megvalósítom! A szakmám a hobbim és ez a munkáim végeredményén is látszik.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Név: Nagy-Dinasztia Bt.
Cím: Mosonmagyaróvár

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Cégünk bútorlapból készít elsősorban szobabútorokat, konyhabútorokat, illetve a vevő elképzelése alapján egyedi bútorokat.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Németh József - asztalos

8660 tab, arany janos ut 33
Név: Németh József
Cím: tab, arany janos ut 33

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Név: Németh Roland
Cím: Komárom

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Bútortervezés, kivitelezés, melynek csak a képzelet szabhat határt. Egy asztalos \\\"ha\\\" és \\\"de\\\" nélkül. !Minden lehetséges!

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Az ország bármely pontjára vállalunk bútorok,lépcsők készítését.

Referencia képek:

  Hajdúböszörmény, konyhabútor
Konyhabútor
 

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Név: Niedermayer Róbert
Cím: Gyula

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Niegreisz László/asztalos-fafaragó - asztalos

2626 Nagymaros, Duna utca 18.

Asztalos-fafaragó vagyok. Vállalok minden munkát, ami a fával kapcsolatos, főleg faragni szeretek egyéni megrendelésre, de Székely kapuk és főleg egyedi munkák kerülnek ki a kezem alól. Épületasztalos munkát is vállalok, főleg kerti építmények, játszó-mászó házikók, teraszok, szaletlik a megrendelő igénye szerint. Várok minden kedves megrendelőt szeretettel Niegreisz Laci Nagymarosról.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

nincs - asztalos

kóka

Nívóasztalos - asztalos

8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond utca 3/a.

RÓLUNK Az Al-FA DESIGN Famegmunkáló és Kereskedelmi Kft. - 2002 augusztusában alakult családi vállalkozásként. Az ezt megelőző és követő évek során sok száz különböző bútor megvalósulásával nagyon sok tapasztalatra valamint elismerésre tettünk szert. Vállalkozásunk a belsőépítészetben felmerülő egyedi igények, kielégítésére szakosodott – összetett szolgáltatás - a felmérésétől tervezésen és szaktanácsadáson át a kivitelezésig. Az érdeklődők és potenciális vevőkör méltó fogadása érdekében a fentiekkel azonos időben nyitottuk meg bemutatótermünket, ahol az érdeklődők nyugodt körülmények között kaphatnak segítséget igényeik megvalósításához. Ennek az üzletnek a neve Nívó – Nívóasztalos Bútorkészítő Manufaktúra

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

NTG Bútor - asztalos

Veszprém
Név: NTG Bútor
Cím: Veszprém

Referencia képek:

  Veszprém, konyhabútor
Konyhabútor
 

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Ökrös Lajos - asztalos

2142 Nagytarcsa, Teller Ede utca21

Ökrös Lajos vagyok épület asztalos a szakmában már több mint 20 év tapasztalatom van egyedi és új bútorok készítésében ajtók ablakok javítása szigetelése még a profilom.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

123456789101112131415

Ajánlatkérő: Juhászné Nyerges Judit

Dátum: 2018. 05. 01.
Kitől: bútorasztalos
Leírás: Fürdőszoba szekrény :kb.550x700x150 fekete Fürdőszoba 1polcos nyitott : kb 600x400x150 fekete
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Balog Ákos

Dátum: 2018. 04. 29.
Kitől: bútorasztalos
Leírás: Kávézóba pultok készítésére szeretnék ajánlatot kérni, a mellékelt tervek alapján. (A 3 db pultot ke...
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Tóth Zsuzsanna

Dátum: 2018. 04. 28.
Kitől: dunaújvárosi bútorasztalos
Leírás: Tisztelt Cím! Dunaújvárosi panel konyhába szeretnék konyhabútor árajánlatot kérni. A konyhabútor mér...
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Kelemen Nóra

Dátum: 2018. 04. 28.
Kitől: kárpitos
Leírás: ülőmagasság 40 cm
Szakma: kárpitos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Füredi Dukon Klára

Dátum: 2018. 04. 25.
Kitől: kárpitos
Leírás: Sarok ülőgarnitúra, jelenleg bőr huzattal, erősen kopott, rongált az ülőrészen. A háttámla rész jó m...
Szakma: kárpitos

Részletek itt