Asztalos, kárpitos, lapszabászat,
aki Önöket keresi nálunk megtalálja!

Megye:
Város:
Szakmaterület:
Találatok száma:
Szakma:
Megye:
Város:
Regisztráció
Belépés
Partnereink
Bútorok
Kapás Zsolt fiatal modern szemléletű asztalos vagyok. Pontos precíz és reális érték jellemzi a vállalkozásom által prezentált termékeket.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Pál Bútor - asztalos

Budapest

Pál Roland asztalos vagyok. 10 éve az Önök szolgálatában! Munkáimról részletesen tájékozódhatnak honlapomon: www.palbutor.eoldal.hu Egyedi tervezésű bútorokat, nyílászárókat, galériát, lépcsőt, és még sok egyebet készítettem az elmúlt években. Ingyenes felmérés és árajánlat 24 órán belül!

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

kiss bútor - asztalos

1214 budapest, szent imre tér

mindenféle asztalos munkát vállalok épület bútor asztalos vagyok 12 éve a lakosság szolgálatába hívjon bizalommal .

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Cégünk az asztalos projektek szakszerű kivitelezésésre és gyorsszolgálati teendők elvégzésére alakult. Gyorsszolgálati munkák: zárnyitás és csere üvegezés tetőjavítás Egyéb, nem gyorsszolgálati munkák: épület- és bútorasztalos munkák teljeskörű kivitelezése egyedi konyhák és bútorok készítése az Ön elképzelése alapján ácsmunkák

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Egyedibutoros.hu - asztalos

1146 Budapest, Thököly út 96

Cégünk tevékenységét két nagy csoportra lehet osztani: 1. Típus bútorok készítése 2. Egyedi bútorok tervezése, gyártása Típus bútorok: Annak ellenére, hogy egyedibutor.hu a web-címünk tartunk típus, vagy sablon alapján készített bútorokat is. A tipizált bútorok általában tömör borovi fenyőből készülnek, kétrétegű selyemfényű lakkozással. Az oldalunkon a termékeken belül a típus bútorok almenüben vannak elhelyezve árakkal, információval. Természetesen ezek méretén, kialakításán és alapanyagán is lehet változtatni, ha valakinek megtetszik az ötlet. A módosítás után már egyediként kezeljük a megrendelést. Egyedi bútorok: Lakásunk és az üzletekben kapható bútorok nagyon sok esetben nincsenek összehangolva, mert szinte ez lehetetlen is. Ebben az esetben általában kompromisszumok kötésével és az alacsony ár hatására meggyőz a nyomás. Sokan el sem gondolkodnak azon, hogy egy egyedileg tervezett bútor mennyivel praktikusabb arra a helyre. Beépült a köztudatba, hogy az egyedi, az drága…. ez így is van, természetesen többe kerül egy darab terméket előállítani, mint 10db-ot vagy annál többet. Legyen ez a gyártó vagy a kereskedő gondja, ami a vásárlót érdekelheti, hogy egyedileg tervezett bútorával mivel és mennyivel kap többet a terveztetett, egyedi bútorától. A lakáshoz tervezett bútorok általában méretben különböznek a típus bútoroktól, ennek helykihasználási funkciója igen hasznos tud lenni. (pl.: gardrób szekrény faltól-falig beépítése mellett nincs hézag, rés vagy kihasználatlan hely, ahová minden lim-lom befér és be is kerül a porral, kosszal együtt. Ez a megoldás több éven keresztül zavaró lehet, és többszörös munkát jelenthet a rendben tartása, takarítása.) Optikai változtatás is jellemző a bútorokon amiatt, ha valamilyen meglévő bútorhoz készül. Ezen kívül funkció, vagy kihasználást segítő módosítás is sűrűn előfordul, ezekben tervező kollegánk áll rendelkezésre, több mint 10 éves bútor tervezői, lakberendezői múlttal. Az üzletünkben lévő mintadarabok, valós színminták és 3 Dimenziós látványtervező program áll rendelkezésére, ha egyedi bútort szeretne rendelni.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Asztalos munkákat, ablakfelújítást, ablakszigetelést, mázolást, üvegezést, gipszkartonozást vállalunk! Munkáink: - galériaépítés, beltéri tolóajtó készítés - gardrób szekrény gyártás, - beépítés - lambériázás - szalagparkettázás - laminált burkolatok - egyedi bútorok készítése (konyha-, szoba-, irodabútorok) - nyílászárók gyártása, cseréje, mázolása, javítása és hőszigetelt üveg berakása - ajtó-, ablakszigetelés (hő-, por-, hang ellen) - gipszkartonozás - rovarháló reluxa, mobil és fix - redőny felrakás (műanyag, vagy alumínium), javítás 12 év tapasztalattal rendelkező megbízható szakemberekkel vállaljuk fa- és műanyag ablakok teljes körű felújítását, csiszolását, festését, mázolását, záraik javítását, beállítását, cseréjét. Vállaljuk vékony kopott ablaküvegek cseréjét kiváló minőségű hőszigetelt termo üvegre is. A szigetelés svéd bemarásos technológiával, szilikon gumi felhasználásával történik. Előnyei: huzatmentesség, hőmérsékletemelkedés, porzárás. Bejárati beltéri, -kültéri, ajtók javítása passzítása, pótlását, festése, záraik cseréje. Foglalkozunk műanyag ablakok (hagyományos nyíló-bukó és amerikai toló- és emelőpaneles), bejárati ajtók és erkélyajtók, beépítésével, cseréjével. A nyílászárókhoz különböző árnyékolástechnikai kiegészítők is rendelhetők pl: redőny (műanyag, vagy alumínium ), reluxa, mobil és fix rovarháló. Az ablakcsere utáni helyreállítást is vállaljuk, így Önnek nem kell külön kőműves szakembert megbíznia a régi ablakok bontása során - a falon - keletkezett sérülések javítása miatt. A műanyag ablakokhoz rendelhető párkány, illetve könyöklő is. Rövid határidővel, ingyenes kiszállás az egész ország területén. Tel.:06 70/704-2701 06 20/358-5107 E-mail.:asztalosmunkak@citromail.hu Képek:Web: ,http:// www.asztalosmester.ewk.hu SZILVI Kereskedelmi és Szolgáltatói Bt.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Abarbor Bt. - asztalos

Budapest

Ha elképzelte álmai bútorát, mi segítünk megvalósítani elképzeléseit! Cégünk egyedi bútorgyártással és egyéb asztalos munkákkal foglalkozik, a tervezéstől a kivitelezésig. Ügyfeleink részére a helyszíni felmérést, a látványtervet és az árajánlatot ingyenesen elkészítjük. A megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük, szolgáltatásaink tartalmazzák a bútorok szállítását és beszerelését is. Bútoraink kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, ezért rájuk garanciát is vállalunk.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

ABC Bútor - asztalos

Budapest

25 éve konyhabútorok, beépített bútorok készítésével foglalkozunk. Szolgáltatásaink közé tatozik az ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás, árajánlatkészítés és a helyszíni szerelés.

Referencia képek:

  Budapest, konyhabútor
Konyhabútor
 

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Legyen szó akár lakásfelújításról, vagy új konyhájának berendezéséről, mi mindkettőben segítünk Önnek. Nálunk egy helyen kiválasztathatja a lakása hangulatához illő konyha anyagát, színét, stílusát, és hozzá a falak színvilágát. Cégünk az egész lakás kialakításához kreatív megoldásokat nyújt. Fő profilunk a konyhabútorok, gardróbok tervezése, kivitelezése és a hozzájuk kapcsolódó komplett szaktanácsadás, de egyedi bútorok tervezését, kivitelezését is vállaljuk.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Arikertek - asztalos

Budapest

Teljeskörü asztalos munkák reális áron.Hivjon bizalommal.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Asztalos munkákat, ablakfelújítást, ablakszigetelést, mázolást, üvegezést, gipszkartonozást vállalunk! Munkáink: -galériaépítés, beltéri tolóajtó készítés -gardrób szekrény gyártás,beépítés -lambériázás -szalagparkettázás -laminált burkolatok -egyedi bútorok készítése (konyha-, szoba-, irodabútorok) -nyílászárók gyártása, cseréje, mázolása, javítása és hőszigetelt üveg berakása -ajtó-, ablakszigetelés (hő-, por-, hang ellen) -festés, mázolás, tapétázás, gipszkartonozás -rovarháló reluxa, mobil és fix -redőny felrakás (műanyag, vagy alumínium), javítás 12 év tapasztalattal rendelkező megbízható szakemberekkel vállaljuk fa- és műanyag ablakok teljes körű felújítását, csiszolását, festését, mázolását, záraik javítását, beállítását, cseréjét. Vállaljuk vékony kopott ablaküvegek cseréjét kiváló minőségű hőszigetelt thermo üvegre is. A szigetelés svéd bemarásos technológiával, szilikon gumi felhasználásával történik. Előnyei: huzatmentesség, hőmérséklet emelkedés, porzárás. Bejárati beltéri-, kültéri ajtók javítása passzítása, pótlását, festése, záraik cseréje. Foglalkozunk műanyag ablakok (hagyományos nyíló-bukó és amerikai toló- és emelőpaneles), bejárati ajtók és erkélyajtók, beépítésével, cseréjével. A nyílászárókhoz különböző árnyékolástechnikai kiegészítők is rendelhetők pl: redőny (műanyag, vagy alumínium ), reluxa, mobil és fix rovarháló. Az ablakcsere utáni helyreállítást is vállaljuk, így Önnek nem kell külön kőműves szakembert megbíznia a régi ablakok bontása során - a falon - keletkezett sérülések javítása miatt. A műanyag ablakokhoz rendelhető párkány, illetve könyöklő is. Rövid határidővel, ingyenes kiszállás az egész ország területén. Tel.:06 70/704-2701 06 20/358-5107 E-mail.:asztalosmunkak@citromail.hu Képek:Web: ,http:// www.asztalosmester.ewk.hu SL UNO Kft

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Asztalos Munkák - asztalos

1065 Budapest, Bajcsy-zsilinszky út 55sz.

Kedves Érdeklődő! Cégünk belsőépítészettel foglalkozik asztalos műhellyel rendelkezünk bármit letudunk gyártani egyedi tömör fa ,többféle szín furnéros vagy laminált bútort üzletberendezést,beépített szekrényt,konyhabútort,polcrendszert,ágyat, továbbá egyedi nyílászárókat kapukat ,lépcsőt galériát ...stb Pontos árat személyes megbeszélés, felmérés alapján tudunk mondani,a felmérés természetesen ingyenes. Bármilyen kérdéssel kérem hívjon bizalommal, vagy emailban írjon nekünk,hogy a részleteket megbeszélhessük. Remélem versenyképes árainkkal elnyerjük majd a együtt működés lehetőségét. Üdvözlettel:Tarcsafalvy Béla tel:06-20-33-47-472 Belsőépítészet Asztalos részleg Központi Iroda: Budapest.VI ker. Bajcsy -Zsilinszky út 55. Műhely: Budapest.VII:ker. Százház utca 30.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Több mint 30 éves szakmai tapasztalatommal az ön igényeihez igazodva vállalok KORREKT ÁRON magánszemélyek, vállalkozások, valamint intézmények részére egyedi bútorok gyártását és egyéb asztalos munkákat INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉSSEL javításoktól az egyedi kivitelezésig. Minden típusú anyagból és minden stílusban (Klasszikus, Modern, Minimal stb...) vállalok munkákat. Sokakkal ellentétben vállalok felújításokat is, ezért régi szeretett bútorait kidobás előtt nézesse meg, hiszen a mai gazdasági helyzetben sok esetben olcsóbb megoldás a felújítás, mint a csere, különös tekintettel a minőségi bútorokra.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Látogasson el honlapunkra és győződjön meg szakértelmünkről! Kérjen ajánlatot közvetlenül tőlünk a honlapunkról! www.azenbutorom.hu Bútor, ahogy szeretné

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Üdvözlöm az oldalamon! Mizsei Zoltán vagyok, 1975-ben születtem, a szakmát faipari technikusként végeztem a Kozma Lajos Faipari SZKI.-ban, Újpesten. Asztalosként 1996 óta dolgozom, ebből az elmúlt 7 évben önálló szakemberként tevékenykedtem. A műhelyem szintén Újpesten található, ami egy 130m2, jól felszerelt műhely. Magamat többek közt a régi hagyományos asztalosok közé sorolnám, mivel laminált bútorok mellett foglalkozok ajtók, ablakok, küszöbök és egyéb faipari munkákkal.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Baran Csaba - asztalos

Budapest

Baran Csaba bútorasztalos mester vagyok.1972-óta dolgozom a szakmámban.1985-óta foglalkozom bútor restaurálással , valamint butor másolatok készítésével. 1998-ban az év asztalosa lettem egy saját készítésü biedermeier szekreterrel.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Bateko Asztalosipari Kft - asztalos

1103 Budapest, Noszlopy utca 8-10.

Kiváló minőségű bútorok egyedi és sorozat gyártása.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

'91 óta vállalkozóként dolgozó, megbízható bútorasztalos vállalja konyha-,iroda-,nappali bútorok és beépített szekrények tervezését, szerelését.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Budafa 98' Bt - asztalos

Budapest

Cégünk 1998-ban alakul meg. Azóta foglalkozunk bútorok tervezésével és kivitelezésével. Körülbelül 2000 óta már raktári / irattári állványrendszereket is tervezünk és kivitelezünk, valamint komplett lakásfelújításokat is vállalunk. A nagyobb munkálatok mellett kisebb-nagyobb feladatokat is végzünk, mint például vízszerelés, bejárati ajtó csere, ajtórácsok készítése, pincehelységek, padlásterek lekerítése stb.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Büki Béla - asztalos

Budapest
Név: Büki Béla
Cím: Budapest

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Bútorszerelés Lapra szerelt( IKEA, KIKA, RS, RETZ, JYSK, MÖBELIX, ) és egyéb bútorok összeszerelése Egy minőségi bútor hibásan összerakva minőségtelen bútorrá válik! Ezért olyan fontos, hogy megtaláljuk a már ebben gyakorlott legjobb szakembereket, hogy kiadott pénzünkért megvásárolt bútorainkat ugyanúgy lássuk otthonunkban ahogyan azt megálmodtuk. Bútorok összeszerelése minőségben komoly szaktudást igényel. Ha nincs hozzá értő emberünk vagy nincs ez irányú szakképesítésünk ,bízzuk hozzá értő szakemberekre. Cégünk munkatársai minden ilyen irányú tapasztalattal és szerszámmal rendelkeznek, így szakszerű segítséget tudnak ebben Önnek nyújtani. Milyen típusú bútorok szerelését vállaljuk? Konyhabútor Irodabútor Fürdőszoba bútorok Nappali bútorok TV- és médiatároló bútorok Költöztetésnél bútorok szét -, illetve összeszerelését Bútorok méretre alakítását Könyvespolcok, irattárolók készítését A helyszíne felmerülő igazításokhoz, felfúráshoz, méretre vágáshoz profi szerszámokkal és gépekkel rendelkezünk. Igény esetén vállaljuk az egyes elemek átalakítását, átszabását, ezen szolgáltatás és az általunk pluszban felhasznált anyagok díját helyszíni felméréskor állapítjuk meg . Újonnan vásárolt konyhabútorok szerelésénél vállaljuk egyedi megoldások asztalosipari kivitelezését. Profi gépeinkkel a helyszínen is el tudunk végezni minőségi vágásokat., de 2 napon belül vállalunk lapszabászati műhelymunkát is. Ha szükséges különböző színű és méretű bútorlapokat be tudunk szerezni. Régi és sérült bútorlapok szakszerű javítását vagy cseréjét vállaljuk. Bútorok szakszerű átalakítását elvégezzük. Miért minket bízzon meg bútorszereléssel? Több mint 15 éves szakmai tapasztalat a lapra szerelt és csomagolt bútorok szerelésében Teljes körű szolgáltatás a felméréstől a beüzemelésig Profi szerszámokkal, gépekkel, tartozékokkal magas szintű és minőségű kivitelezés A szerelés díja tartalmazza a felszereléshez, illesztésekhez, szigetelésekhez szükséges kiegészítőket is Teljes körű garancia az összes szolgáltatásunkra, az általunk okozott károkra felelősséget vállalunk Akár egy, de két napon belül használatra kész, beüzemelt konyhát, szobabútort adunk át Olvass tovább: http://butorszerelok.webnode.hu/

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Bútor-ÁSZ - asztalos

1031 Budapest, Bojtár utca

Bútorlapból és tömör fából készítjük el egyedi elképzelései és igényei szerint kialakított bútorát. Ne dobja ki régi bútorát, bízza ránk annak felújítását!

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Corpinus Bt - asztalos

1183 Budapest

Cégünk egyedi méretű és tervezésű bútorok és asztalosipari termékek kivitelezésével foglalkozik. Munkáik között találhatóak, konyhabútorok, előszoba és fürdőszoba bútorok, nappali és hálószoba bútorok,ágyak, irodabútorok, iskolabútorok, számítógépasztalok, beépített szekrények, lépcsők.Ezen kívül vállunka kisebb asztalos munkákat,bútor javítást, összeszerelést, ajtó és ablak szerelést, javítást,passzítást.

Referencia képek:

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Név: Czető Dániel
Cím: Budapest

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

ASZTALOS FESTŐ és FUVAROZÁSI munkákat vállalunk. Konyha és szobabútorok, beépített szekrények, tervezése, és kivitelezése. Szobafestés, mázolás, Teljes lakás felújítás. 1,5 tonnáig fuvarozás

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Devenyi György - asztalos

1042 Budapest, Rév utca 2.

Egyedi bútorok készítésével foglalkozzunk!Fő tevékenységünk a Konyha bútor készítés melyet 3d látvány tervbe igény szerint elkészítünk,valamint a toló ajtós beépített szekrények minden ki alakításba,színbe,fazonba,méretben! Foglalkozzunk ezen kívül PARKETTA kereskedelemmel,le rakással,csiszolással,felújítással akár bio felületkezeléssel is!Leendő megrendelőinket szívesen látjuk igényes bemutató termünkbe ahol teljes körű segítséget nyújtunk!

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Egyedi bútorokat tervezek és készítek. A weboldalam célja, hogy bemutassam eddigi munkáimat, terveimet, valamint a nem oly távoli jövőre vonatkozó elképzeléseimet. Az én célom pedig hogy olyan bútort készítsek neked, melyben örömöd leled. Nézd meg eddigi munkáimat a http://www.dizajn.org címen, és keress meg személyesen bátran.

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

Név: Dudás László
Cím: Budapest

Ajánlatot kérek Bútorasztalos adatlapja

1234

Ajánlatkérő: Juhászné Nyerges Judit

Dátum: 2018. 05. 01.
Kitől: bútorasztalos
Leírás: Fürdőszoba szekrény :kb.550x700x150 fekete Fürdőszoba 1polcos nyitott : kb 600x400x150 fekete
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Balog Ákos

Dátum: 2018. 04. 29.
Kitől: bútorasztalos
Leírás: Kávézóba pultok készítésére szeretnék ajánlatot kérni, a mellékelt tervek alapján. (A 3 db pultot ke...
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Tóth Zsuzsanna

Dátum: 2018. 04. 28.
Kitől: dunaújvárosi bútorasztalos
Leírás: Tisztelt Cím! Dunaújvárosi panel konyhába szeretnék konyhabútor árajánlatot kérni. A konyhabútor mér...
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Kelemen Nóra

Dátum: 2018. 04. 28.
Kitől: kárpitos
Leírás: ülőmagasság 40 cm
Szakma: kárpitos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Füredi Dukon Klára

Dátum: 2018. 04. 25.
Kitől: kárpitos
Leírás: Sarok ülőgarnitúra, jelenleg bőr huzattal, erősen kopott, rongált az ülőrészen. A háttámla rész jó m...
Szakma: kárpitos

Részletek itt