Asztalos, kárpitos, lapszabászat,
aki Önöket keresi nálunk megtalálja!

Megye:
Város:
Szakmaterület:
Találatok száma:
Szakma:
Megye:
Város:
Regisztráció
Belépés
Partnereink
Bútorok
Al-FA Kft. - lapszabászat

8054 Bodajk, Bányász ltp. 14.
Bodajki műhelyünkben vállaljuk a bútoriparban használt lapféleségek szabását, vágását. Bútorlapok, munkalapok szabását Felder K-700 típusú lapszabászgéppel. Vállaljuk továbbá a lapok beszerzését (FALCO. Egger, Interspan, Kronospan, woodego, duropal...stb) és éllécezését vagy élfóliázását is. Keressen bizalommal!

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Bakosfa Kft. - lapszabászat

1222 Budapest, Borkő u. 12
48 fős családi vállalkozásunk faárú lapszabászatot, éllezáró üzemet, zár-lakat-vasalás és biztonságtechnikai szaküzleteket üzemeltet. Biztonságtechniaki szaküzletünk 1092 BP. Ferenc krt. 28. Tel:217-60-61 Barkács és Zárszaküzlet, Lapszabászattal 1117 BP. Váli u. 2-4. Tel:466-41-81 Barkácsáruház az összes szolgáltatással egy helyen, vevőbarát nyitvatartással 08-20 óráig Hétfőtől-Szombatig 1222 BP. Borkő u. 12. Tel: 424-04-28

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Bázis-Art-Kemikál Kft. - lapszabászat

7400 Kaposvár, Dombóvári u. 3.
A BÁZIS-ART-KEMIKÁL Kapos Kft. Fő tevékenységi körében a bútorgyártáshoz szükséges bútorlapok, (FALCO,KRONOSPAN, EGGER, ) ajtólapok, valamint az asztalosipari és bútor szerelvények, (FOREST) kiegészítők, mosogatók (FRANKE), rácsok, lámpák lakossági és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Tevékenysége keretében jelentős logisztikai, márka képviseleti, tanácsadói és kivitelezői, gyártási tevékenységet is folytat.

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Hal-Co Design Kft - lapszabászat

6000 kecskemét, Nap utca 1.
Cégünk 11 éve foglalkozik faipari termékek gyártásával. Fő profilunk az egyedi méretű, kiemelkedő minőségű konyhabútorok, gardrób rendszerek és tolóajtós szekrények készítése. Termékeinkkel rendszeresen megjelenünk lakásművészeti és belsőépítészeti kiállításokon, mint például a Ligno Novum - Woodtech, Budapesten a Budapesti Nemzetközi Vásár vagy Kecskeméten a Lakásművészeti és Belsőépítészeti Szakkiállítás és Vásár. Termékeink minőségét mutatja, hogy a Lakásművészeti és Belsőépítészeti Szakkiállításon 2009 tavaszán harmadik, 2009 őszén pedig első helyezést értek el a kiállítók közötti versenyben. Cégünk jól felszerelt gépparkkal rendelkezik, így lakossági ügyfeleink számára a kiemelkedő minőség mellett versenyképes árakat és rövid gyártási határidőt, asztalos ügyfeleink számára pedig precíz és gyors lapszabászatot, CNC marást valamint nagy választékú ajtófront gyártást tudunk biztosítani. Az állandó megújulás és fejlesztés szellemében tevékenységünket rendszeresen fejlesztjük, bővítjük. Legújabb szolgáltatásunk a gyerekbútorok gyártása, amit más bútorok gyártásánál szerzett tapasztalattal, odaadással, és elkötelezettséggel gyártunk, hogy a kisgyermekek a legesztétikusabb környezetben nevelkedhessenek fel. Ponyvakészítési tevékenységünk keretében vállaljuk járművek ponyvázását utánfutótól kamion méretig, felhasadt, megsérült ponyvák javítását, ponyva garázsok, ponyva sátrak, rendezvénysátrak és party sátrak készítését, dekorációját. A tervezéstől a kivitelezésig szakemberekkel gondoskodunk arról, hogy megrendelőink minden igényének megfeleljünk.

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

HÁFÉM-SPÁN Kft. - lapszabászat

2200 Monor, Ipar utca 8.
Vállalkozásunk 1994 óta van jelen a hazai piacon. Cégünk elsősorban laminált- színfurnéros és natúr bútorlapok szabászatával, élzárásával és szerelvények értékesítésével kívánja segíteni az asztalosok, konyhastúdiók munkáit, de a lakosság elképzeléseit is igyekszünk maximálisan kiszolgálni. Forgalmazunk KRONOSPAN, INTERSPAN, FALCO, EGGER laminált lapokat, KAINDL, LOSAN furnérozott faforgács lapokat. Cégünk két PANHANS nyomógerendás szabászgéppel, igen rövid idő alatt teljesíti a rendeléseket. HOLZHER gyémánt előmarós élzárógépünk akár 45mm élvastagágig is képes az Ön elképzelései szerint élzárni. BLUM vasalatok széles választékban megtalálhatóak. Tekintsék meg honlapunkat a www.hafem-span.hu oldalon!

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Házak Áruháza - lapszabászat

1106 Budapest, Kerepesi út 115-117
Lapszabászatunk nagy kapacitással, minőségi technikai hátérrel, szakképzett kollégákkal várja a barkácsolni vágyók, az asztalosok és a bútorgyártók megrendeléseit. A lapszabászat mellett barkács-áruházunkban megvásárolhat szinte minden olyan terméket, melyre otthonához, házához, kertjéhez szüksége lehet.

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Lapszabászat, Felder gépeken, élzárás 2 mm és 0,4 mm vastagságban. EGGER, INTERSPAN, Falco KRONOSPAN bútorlap színek, furnérozott lapok, munkalapok, FRANKE, TEKA, BlANCO mosogatók, nagy választékban. Rövid átfutási idő, minőség, szállítás.

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Kiss G. Faforg. Kft. (Falco Depo Udvar) - lapszabászat

4002 Debrecen, Zúzmara utca 19.
A Kiss G. Faforg. Kft., másnéven a Falco Depo Udvar-nál A-tól Z-ig mindent megtalál a bútorához. Mi segítünk a gondolataiban már elképzelt bútorait megvalósítani! A 3D-s látványterv készítésétől, - az Ön igényeinek megfelelően - az egyedi méretű, formájú és több mint 100-féle színű bútorlap, munkalap vágás szabásán, élzárásán keresztül, kiváló asztalosok ajánlásával akár a házhoz szállításig. Bármilyen tájékoztatásra készen várjuk Önöket elérhetőségeinken! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Leholap Kft. - lapszabászat

2162 Őrbottyán, Rákóczi út 120.
Az Önök igényeinek legjobb kielégítése érdekében a legújabb technológiákat korszerű gépeinkkel igyekszünk kielégíteni. Ezért használunk CNC vezérlésű nyomógerendás fűrészgépet, és előmarós élzáró gépet. Bízunk benne, hogy Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Pegamoun Bt - lapszabászat

2030 Érd, Budai út 15
Már kitalálta milyen bútort szeretne nálunk megoldást talál mi elkészítjük ami megálmodott. Nem akar a részletekkel foglalkozni levesszük válláról a tervezés és kivitelezés gondjait megbízható pontos munkát szeretne keressen minket. Mi már tudjuk a megoldást!

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Szol-Design Kft. - lapszabászat

5000 Szolnok, Nagysándor József út 33.
Lapszabászatunk a legmodernebb gépekkel és gyors kiszolgálással várja meglévő és új ügyfeleit! Forgalmazott bútorlapok:Krono,Egger,Falco,Unilin További termékeink:Munkalapok,MDF lapok,OSB és MFP lapok,Táblásított lapok,Furnérozott faforgácslapok,Frízek,Ajtófrontok,Szerelvények

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Türgyei Faipari Kft. - lapszabászat

2112 Veresegyház, Szadai út 15.
Cégünk egy majd 100 éves múltra visszatekintő faipari vállalkozás. Fűrészüzemünk, famegmunkáló üzemünk mellett egy bútorlapteleppel és lapszabászattal is várjuk megrendelőinket. Törekvésünk a minőségi kiszolgálás mellett, a szakmai ismereteink és tapasztalatunk révén adható legjobb tanácsok által elérhető, vevőink maximális elégedettsége.

Ajánlatot kérek Lapszabászat adatlapja

Ajánlatkérő: Juhászné Nyerges Judit

Dátum: 2018. 05. 01.
Kitől: bútorasztalos
Leírás: Fürdőszoba szekrény :kb.550x700x150 fekete Fürdőszoba 1polcos nyitott : kb 600x400x150 fekete
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Balog Ákos

Dátum: 2018. 04. 29.
Kitől: bútorasztalos
Leírás: Kávézóba pultok készítésére szeretnék ajánlatot kérni, a mellékelt tervek alapján. (A 3 db pultot ke...
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Tóth Zsuzsanna

Dátum: 2018. 04. 28.
Kitől: dunaújvárosi bútorasztalos
Leírás: Tisztelt Cím! Dunaújvárosi panel konyhába szeretnék konyhabútor árajánlatot kérni. A konyhabútor mér...
Szakma: bútorasztalos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Kelemen Nóra

Dátum: 2018. 04. 28.
Kitől: kárpitos
Leírás: ülőmagasság 40 cm
Szakma: kárpitos

Részletek itt

Ajánlatkérő: Füredi Dukon Klára

Dátum: 2018. 04. 25.
Kitől: kárpitos
Leírás: Sarok ülőgarnitúra, jelenleg bőr huzattal, erősen kopott, rongált az ülőrészen. A háttámla rész jó m...
Szakma: kárpitos

Részletek itt